NOTIFICARE DE CONFIDENȚIALITATE

Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru SC ANGORA FURNITURE SRL și dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal.

Scopul documentului de fata este acela de a va informa in mod corect, specific si fara echivoc cu privire la modul, scopul in care aceste date sunt colectate, prelucrare, perioada pe care sunt pastrate aceste date, modalitatile de exercitare a drepturilor individuale precum si informatii legate de scopul secundar al procesarii, daca datele vor fi prelucrate intr-un alt scop decat cel pentru care au fost colectate de catre operatorii asociati.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic aceasta Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

 Acest lucru se aplică tuturor website-ului deținut de către SC ANGORA FURNITURE SRL, și anume: www.raspberryhome.ro

 1. Cine este operatorul datelor cu caracter personal?
  SC ANGORA FURNITURE SRL detinatoarea magazinului online RASPBERRY HOME este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

Datele noastre de identificare sunt urmatoarele:

Denumirea companiei: SC ANGORA FURNITURE SRL
Adresa ,punc de lucru: Strada Soseaua Bucuresti,Numarul 14,Judetul Buzau,Romania
Inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului
Numărul de înregistrare al companiei: J10/1217/2021
Număr de înregistrare în scopuri de TVA: COD DE TVA: RO39951729

Numar de telefon: (+4) 0742.817.638

2.Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

In general colectam si stocam date direct de la dumneavoastra astfel incat aveti controlul direct asupra lor. Cand va creeati un cont pe site-ul Raspberry Home ne transmiteti urmatoarele date:nume si prenume, adresa de email.

 Ulterior in momentul plasarii comenzii sau prin editarea de catre dumneavoastra din Contul Client puteti adauga: adresa, cod postal, telefon, parola. Prin oferirea acestor date iti dai consimtamantul liber exprimat si in mod neechivoc ca toate datele tale cu caracter personal sa fie in baza noastra de date, cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Conform interesului legitim stipulat in GDPR, mentionam ca motivele pentru care avem nevoie de aceste date sunt:comertul online, transmiterea ofertelor noastre pe email si a mesajelor de marketing si publicitate, etc.

Datele minorilor.

Raspberry Home nu permite prelucrarea datelor personale ale clienţilor care nu au împlinit vârsta de 18 ani.

În procesul de creare a contului sau de plasare a comenzii în Magazinul Online, clienţii trebuie să confirme faptul că au împlinit vârsta de 18 ani.

3.Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Scopul principal al colectarii datelor este prestarea serviciilor noastre in beneficiul tau.

Scopul colectarii datelor este:

- Informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia contului lor de pe Raspberry Home, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale de promovare a produselor si serviciilor de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor dar si comportamentul consumatorului.

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

 1. a) Crearea și administrarea contului în cadrul platformei Raspberry Home;
 2. b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
 3. c) Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;
 4. d) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile Raspberry Home

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între SC ANGORA FURNITURE SRL și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de cumpărăror, vă putem invita să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață.

 Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

4.Unde vă stocăm datele?
Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE), dar pot fi, de asemenea, transferate și prelucrate într-o țară din afara SEE. Orice transfer de acest fel al datelor dumneavoastră cu caracter personal se va realiza în conformitate cu legislația în vigoare.

În cazul transferurilor de date în afara SEE, SC ANGORA FURNITURE SRL va utiliza clauzele contractuale standard și Privacy Shield ca garanții pentru țările care duc lipsă de o decizie privind caracterul adecvat al protecției din partea Comisiei Europene.

Mai exact, furnizorul nostru de servicii care ne ajută să îți transmitem informări pe e-mail (MailChimp), deși este situat pe teritoriul SUA (în afara spațiului UE), acesta deține certificarea Privacy Shield (Scutul de Confidențialitate UE-SUA) la secțiunea non-HR, asigurând astfel un nivel adecvat de securitate a datelor, recunoscut de Comisia Europeană.

Atunci când îți transmitem oferte personalizate prin reclame țintă apelăm la funcția de audiențe personalizate gestionată de Facebook, Inc. situat în afara UE/Spațiului Economic European, care însă este certificat conform informațiilor disponibile public conform cerințelor Scutului de Confidențialitate UE-SUA (considerat a asigura un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal transferate din Uniunea Europeană către organizații din Statele Unite). Vă recomandăm să consultați și Politica de confidențialitate a Facebook pe site-ul acestuia.

În plus, transferăm datele dumneavoastră către un furnizori de servicii profilare situat în SUA, cu care am încheiat un contract de transfer a datelor conform condițiilor standard de prelucrare a datelor aprobare de Comisia Europeană, care are implementate măsuri de securitate tehnice și organizaționale necesare asigurării protecției datelor tale.

5.Cine are acces la datele dumneavoastră?

Datele sunt destinate exclusiv utilizarii de catre SC ANGORA FURNITURE SRL in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite unei terte parti cu exceptia urmatoarelor firme/societăților din cadrul aceluiași grup de societăți ca SC ANGORA FURNITURE SRL;

 • partenerilorSC  ANGORA FURNITURE SRL;
 • furnizorilor de servicii de curierat;
 • furnizorilor de servicii de plată/bancare;
 • furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
 • furnizorilor de servicii de cercetare de piață;
 • furnizorilor de servicii IT;

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

De asemenea, SC ANGORA FURNITURE SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara companiei SC ANGORA FURNITURE SRL. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre. Veți găsi categoriile de terți în cadrul fiecărui proces specific de mai sus.

 6.Care este temeiul legal pentru prelucrare?
Pentru fiecare prelucrare specifică a datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesară pentru a încheia un contract, dacă este obligatoriu să ne furnizați datele cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe în cazul în care refuzați.

7.Care sunt drepturile dumneavoastră?
Dreptul la acces:
Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta SC ANGORA FURNITURE SRL care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

 

Dreptul la portabilitate:
Ori de câte ori SC ANGORA FURNITURE SRL vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat către dumneavoastră sau către o altă parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.

Dreptul la rectificare:
Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.

 

Dreptul la ștergerea datelor:
Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de SC ANGORA FURNITURE SRL, cu excepția următoarelor situații:

* aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți;
* aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;
* aveți o datorie neplătită la SC ANGORA FURNITURE SRL, indiferent de metoda de plată;
* dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.

Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim:
Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim. SC ANGORA FURNITURE SRL nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

Dreptul dumneavoastră de a vă opune marketingului direct:
Aveți dreptul să vă opuneți marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct.

Vă puteți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:

* urmând instrucțiunile din fiecare e-mail de marketing;
* modificând setările contului dumneavoastră;

Dreptul la restricționarea prelucrării:
Aveți dreptul să solicitați ca SC ANGORA FURNITURE SRL să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:
* dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, SC ANGORA FURNITURE SRL trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
* dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
* dacă SC ANGORA FURNITURE SRL nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

8.Cum vă puteți exercita drepturile?
Acordăm o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal și, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asistență pentru clienți care vă gestionează solicitările în legătură cu drepturile dvs. menționate mai sus. Personalul nostru vă stă la dispoziție întotdeauna la adresa office@raspberryhome.ro / contact@raspberryhome.ro 

9.Responsabilul cu protecția datelor:
Am desemnat un responsabil de protecția datelor pentru a ne asigura în permanență că prelucrăm datele cu caracter personal într-o manieră deschisă, precisă și legală. Puteți contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa de office@raspberryhome.ro / contact@raspberryhome.ro 

8.Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere:
Dacă sunteți de părere că SC ANGORA FURNITURE SRL vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere.

10.Actualizări ale Notificării de confidențialitate:
S-ar putea să fie nevoie să ne actualizăm Notificarea de confidențialitate. Cea mai recentă versiune a Notificării de confidențialitate este disponibilă în permanență pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Notificării de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră.

 

CONT RASPBERRY HOME

De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?

Vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă creea și administra contul personal pentru a vă oferi o experiență personalizată și relevantă pe RASPBERRY HOME
Vă vom oferi istoricul comenzilor și detaliile despre comenzile dumneavoastră și vă vom permite să vă gestionați setările contului (inclusiv preferințele de marketing). De asemenea, vă vom oferi modalități simple de a vă corecta și actualiza informațiile, cum ar fi detaliile de contact și informațiile de plată. Mai mult, vă vom permite să salvați articolele în coșul de cumpărături, vă vom oferi recomandări privind mărimea și vă vom permite să evaluați și să revizuiți produsele pe care le-ați achiziționat de la noi.

 Pentru a vă oferi recomandări relevante privind produsele RASPBERRY HOME vă vom prelucra navigarea pe platformele noastre digitale (inclusiv site-ul web și aplicația); istoricul de cumpărături și recenziile despre produse, precum și datele pe care le-ați trimis prin contul dumneavoastră.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Atunci când deschideți un cont de client online, memorăm numele dvs. si adresa dvs. de e-mail. Aceste informații sunt necesare pentru a vă acorda oportunitatea de a face comenzi prin magazinul online Raspberry Home.

Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal dacă alegeți să ni le furnizați:

* informații de contact, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon,;
* data nașterii;
* sexul;
* țara;
* setările contului;

Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal dacă faceți o achiziție:

* istoricul comenzilor;
* informațiile de livrare;
* istoricul plăților.

De asemenea, vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-urile dumneavoastră:

* istoricul clicurilor;
* navigare și istoricul navigării.

Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele transmise unor terțe părți sunt folosite numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus, pentru a optimiza site-ul web folosim agenții web și instrumentele de analiză pentru evaluarea produselor.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru contul dumneavoastră se bazează pe consimțământul dumneavoastră acordat la crearea contului RASPBERRY HOME.

Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă furniza informații relevante despre produse se bazează pe interesul nostru legitim.

Pentru cât timp vă salvăm datele?
Vă vom păstra datele atât timp cât aveți un cont RASPBERRY HOME activ.

Aveți dreptul să vă închideți contul în orice moment. Dacă alegeți să faceți acest lucru, contul dumneavoastră va înceta să existe și veți fi considerat inactiv. Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal dacă acest lucru este impus de legislația în vigoare și dacă există un litigiu deschis.

După închiderea contului dumneavoastră, datele dumneavoastră vor fi șterse.

Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră:
Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în baza interesului legitim al SC ANGORA FURNITURE SRL contactând office@raspberryhome.ro / contact@raspberryhome.ro  .Contul dumneavoastră va fi apoi șters și nu vă vom putea oferi serviciile noastre.

CUMPARATURILE ONLINE

De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona achizițiile online pe RASPBERRY HOME , prelucrând comenzile și returnările prin intermediul serviciilor noastre online și vă vom trimite notificări privind starea livrării sau în cazul unor probleme privind livrarea articolelor dumneavoastră.Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona plățile. De asemenea, vă vom folosi datele pentru a trata reclamațiile și garanțiile pentru produse. Folosim datele cu caracter personal pentru a vă identifica și a vă confirma vârsta legală pentru cumpărături online și pentru a confirma adresa dumneavoastră partenerilor externi.
Dorim să vă oferim diferite alternative de plată și vom efectua analize pentru a afla ce alternative de plată aveți la dispoziție, inclusiv istoricul plăților și verificări de credit.

Ce tipuri de date cu caracter personal prelucrăm?
Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:

* informații de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon;
* informații despre plăți și istoricul plăților;
* informații despre comenzi.

Dacă aveți un cont Raspberry Home vă vom prelucra și datele cu caracter personal transmise în legătură cu contul,cum ar fi:

* contul dvs;
* istoricul comenzilor.

Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele dumneavoastră cu caracter personal transmise unor terți sunt folosite numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus, pentru confirmarea adresei de către companii externe, pentru trimiterea confirmării comenzii de către agenții de comunicare, pentru operațiuni efectuate de furnizorii de servicii de depozitare și de distribuție în legătură cu livrarea comenzii dumneavoastră. Procesarea plăților de către furnizorii de servicii de procesare a plăților. Verificarea identității sau verificarea creditului de către agenții de informații privind creditul și de către agenții de colectare a creanțelor.

Rețineți că multe dintre aceste companii beneficiare au un drept sau o obligație independentă de a vă prelucra datele cu caracter personal.

Pentru cât timp vă salvăm datele?
Vă vom păstra datele atât timp cât sunteți un client activ.

Marketing direct

1.De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Folosim datele cu caracter personal pentru a vă trimite oferte de marketing, sondaje privind informațiile și invitații prin e-mail, mesaje text, apeluri telefonice.

Pentru a vă optimiza experiența cu Raspberry Home, vă vom oferi informații relevante, recomandări de produse, mementouri despre produsele rămase în coșul dumneavoastră de cumpărături și vă vom trimite oferte personalizate. Toate aceste servicii excelente se bazează pe comenzile anterioare, pe articolele pe care ați făcut clic și pe informațiile pe care le-ați trimis.

2.Ce tip de date sunt utilizate în scopuri de marketing direct?

Compania SC ANGORA FURNITURE SRL are un interes legitim în utilizarea informațiilor personale în scopuri de marketing. În cazul în care nu se specifică altfel, utilizarea informațiilor personale pentru activități de marketing se bazează pe Articolul 6 (1) f din GDPR UE (Regulamentul general privind protecția datelor în Uniunea Europeană). Există diferite modalități în care pot fi utilizate informațiile dvs.:

 1. Newsletter-uri

   În diferite zone din magazinul nostru online, veți avea oportunitatea de a profita de diferite beneficii, prin abonarea la newsletter-ul nostru. Abonații primesc în mod regulat noutăți despre reduceri, tendințe, promoții speciale în magazin și oferte personalizate. Acest lucru se face doar cu consimtamantul dvs.

  Newsletterul Raspberry Home respectă acordul dvs. expres, în conformitate cu Articolul 6 (1), împreună cu Articolul 7 din GDPR UE (Regulamentul general privind protecția datelor în Uniunea Europeană).

  În mod normal, vă puteți dezabona de la newsletter-ul nostru în orice moment, trimițând un e-mail la office@raspberryhome.ro / contact@raspberryhome.ro , accesând magazinul online sau urmând instrucțiunile de la sfârșitul fiecărui newsletter.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:

* informații de contact, cum ar fi adresa de e-mail, numărul de telefon și codul poștal;
* sexul (dacă alegeți să ne comunicați această informație);
* produse și oferte pe care ați făcut clic.

Dacă aveți un cont Raspberry Home vom prelucra, și datele cu caracter personal transmise în legătură cu contul, cum ar fi:

* nume;
* adresă
* istoricul comenzilor;
* cum ați navigat și pe ce ați făcut click pe site.

Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă furniza serviciile menționate mai sus, iar cele transmise agențiilor media și furnizorilor tehnici vizează distribuirea marketingului direct fizic și digital.
Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara companiei SC ANGORA FURNITURE SRL.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe consimțământul dumneavoastră atunci când sunteți de acord cu marketingul direct.

Dreptul de a vă retrage consimțământul:
Aveți dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Când faceți acest lucru, SC ANGORA CLOTHING SRL nu vă va putea trimite alte oferte de marketing direct sau informații pe baza consimțământului dumneavoastră.

Vă puteți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:

* urmând instrucțiunile din fiecare mesaj de marketing
* modificând setările contului dumneavoastră RASPBERRY HOME

Pentru cât timp vă salvăm datele?
Vom păstra datele dumneavoastră pentru marketing direct până când vă retrageți consimțământul. Pentru marketingul prin e-mail vă vom considera client inactiv dacă nu ați deschis un e-mail în ultimul an.
După această perioadă, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi șterse.

Serviciul Clienti

De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona interogările, reclamațiile și garanțiile pentru produse, precum și pentru a asigura asistență tehnică prin e-mail, funcția de chat, prin telefon și prin intermediul rețelelor sociale.
De asemenea, vă putem contacta dacă există o problemă cu comanda dumneavoastră.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom prelucra orice date pe care ni le furnizați, inclusiv următoarele categorii de date:

* informații de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon;
* data nașterii;
* informații despre plăți și istoricul plăților;
* informații despre comenzi;
* numărul de cont
* toată corespondența relevantă.

Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus. Dacă sunteți un client din regiunea asiatică, datele dvs. vor fi transferate către o agenție externă de servicii clienți.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal se bazează pe interesul legitim al SC ANGORA FURNITURE SRL

Pentru cât timp vă păstrăm datele?
Vă vom păstra datele timp de 2 ani pentru jurnalele telefonice și de e-mailuri, iar corespondența este păstrată timp de 12 luni pentru gestionarea cazurilor.
Pentru reclamațiile din magazin, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi salvate timp de 2 ani.

Dreptul de vă opune prelucrării pe baza unui interes legitim:
Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal pe baza interesului legitim al SC  ANGORA FURNITURE SRL.

SC ANGORA FURNITURE SRL nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

Dezvoltare si imbunatatire

De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Vom folosi datele pentru a evalua, dezvolta și îmbunătăți serviciile, produsele și sistemele noastre pentru toți clienții noștri. În acest scop nu vom analiza datele dvs. la nivel individual, toate prelucrările vor fi efectuate pe date cu pseudonime.

Aceasta include analize pentru a face serviciile noastre mai ușor de utilizat, cum ar fi modificarea interfeței cu utilizatorul pentru a simplifica fluxul de informații sau pentru a evidenția funcțiile utilizate în mod obișnuit de către clienții noștri pe canalele noastre digitale și pentru a îmbunătăți sistemele IT în vederea măririi securității pentru vizitatori și clienți în general.

Analiza este utilizată și pentru dezvoltarea și îmbunătățirea permanentă a fluxului logistic de mărfuri prin prognozarea achizițiilor, a stocurilor și a livrărilor, precum și a resurselor noastre din punct de vedere al sustenabilității, prin raționalizarea achiziționării și a planificării livrărilor.

În plus, folosim datele pentru a planifica deschideri de magazine și de depozite noi și pentru a ne îmbunătăți gama de produse.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal dacă ați ales să ni le furnizați:
* numărul de client
* data nașterii
* sexul
* țara

Dacă ați făcut o achiziție, vom procesa următoarele categorii de date cu caracter personal:
* istoricul comenzilor
* informații de livrare
* istoricul plăților

Vom procesa și următoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-uri:
* istoricul clicurilor
* navigare și istoricul navigării

Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus. Folosim companiile de analiză web pentru a analiza comportamentul online al clienților la nivel general.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru a ne dezvolta și perfecționa serviciile și produsele se bazează pe interesul nostru legitim.

Pentru cât timp vă salvăm datele?
Vom păstra datele dumneavoastră atâta timp cât aveți un cont activ Raspberry Home Store.

După închiderea contului, datele dumneavoastră vor fi șterse.

Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră:
Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în baza interesului legitim al SC ANGORA FURNITURE SRL contactând office@raspberryhome.ro / contact@raspberryhome.ro  . Contul dumneavoastră va fi apoi șters și nu vă vom putea oferi serviciile noastre

Respectarea obligatiilor legale

De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru a respecta obligațiile legale, hotărârile judecătorești și deciziile autorităților.

Aceasta include utilizarea datelor cu caracter personal pentru colectarea și verificarea datelor contabile în conformitate cu reglementările privind evidențele contabile.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom procesa următoarele categorii de date personale:
* numărul de client
* numărul comenzii
* numele
* adresa poștală
* suma tranzacției
* data tranzacției

Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele dumneavoastră vor fi transmise în cadrul companiei SC ANGORA FURNITURE SRL

Vom distribui datele dvs. cu caracter personal companiilor IT care oferă soluții de sisteme contabile.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară pentru ca SC ANGORA FURNITURE SRL să-și îndeplinească obligațiile legale.

Pentru cât timp vă salvăm datele?
Vom salva datele dvs. în conformitate cu reglementările de contabilitate in vigoare.

Prevenirea folosirii abuzive si a infractiunilor

De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru a gestiona prevenirea pierderilor, garantând respectarea termenilor și condițiilor, precum și pentru a detecta și preveni utilizarea greșită a serviciilor noastre.

De asemenea, vom folosi datele dvs. cu caracter personal din supravegherea video, din motive de securitate, pentru a putea urmări incidentele, pentru a preveni și a raporta infracțiunile penale săvârșite în magazinele noastre.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi folosite pentru a preveni și a investiga abuzurile asupra serviciilor noastre online, pierderile și fraudele, prin analizarea comportamentului de cumpărături online.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom procesa următoarele categorii de date cu caracter personal:
* informații de contact cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail
* numărul de client
* istoricul comenzilor
* informații despre livrare
* istoricul plăților

Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele dvs. cu caracter personal transmise unor terți sunt utilizate numai în scopurile menționate mai sus. Vom distribui datele dvs. companiilor pentru raportarea bazată pe excepții.

Incidentele și fraudele pot fi distribuite companiilor de asigurări, autorităților judiciare sau de asigurare a respectării legii locale și globale în scopul finalizării investigațiilor. Rețineți că acești destinatari au un drept sau o obligație independentă de a vă prelucra datele cu caracter personal.

Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?

Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru a preveni folosirea greșită a serviciilor noastre se bazează pe interesul nostru legitim.

Pentru cât timp vă salvăm datele?
Vom păstra datele dumneavoastră pentru perioada de timp necesară pentru a preveni și/sau raporta potențialele fraude și alte infracțiuni.

Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră:
Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în baza interesului legitim al SC ANGORA FURNITURE SRL contactând office@raspberryhome.ro / contact@raspberryhome.ro . Contul dumneavoastră va fi apoi șters și nu vă vom putea oferi serviciile noastre.